Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Επιστροφή στο χόμπυ μου!

Γειά σας,
σας έχω πει για το χόμπυ μου?Είναι το κυνήγι!!
Σε πολλούς είμαι σίγουρος ότι δεν θα αρέσει και θα το θεωρούν βάρβαρο!
Εμένα αυτή η επαφή με τη φύση με ευχαριστεί και με ηρεμεί,τα ξεχνάς όλα όταν είσαι στο βουνό.
Πριν το ατύχημα πήγαινα αρκετά συχνά για κυνήγι.Μάλιστα πήγαιναμε με φίλους 1 με 2 φορές στην Τήνο κάθε χρόνο και περνούσαμε καλά...τρώγαμε τα παϊδακια μας,πίναμε τα τσιπουράκια μας,πηγαίναμε και στο βουνό!!
Εκτός απο αυτά κάναμε και τη σκοποβολή μας,πιατάκια!! Το είχαμε κάνει σύστημα κάθε Κυριακή πιατάκια....πολλές τουφεκιές!!
Μέτα απο 2 χρόνια αποχή αποφάσισα να ξαναβγάλω άδεια κυνηγιού.Είναι λίγο διαφορετικά όμως όσο αφορά τον τρόπο που κυνηγάς και σκοπεύεις,λίγο πιο δύσκολο αλλά όλα είναι θέμα εξάσκησης.




Αφιερωμένο σε όλους του κυνηγούς!

7 σχόλια:

  1. ομολογώ ότι δεν είναι και η πιο συμπαθής μου ενασχόληση το κυνήγι αλλά μπράβο σου που επιδιώκεις να κάνεις τα πράγματα που σου αρέσουν και δεν επιτρέπεις τίποτα να σου σταθεί εμπόδιο! γτ όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου, βρε Νίκο. Αν και δεν χωνεύω το κυνήγι, δεν μπορώ να μην σου ευχηθώ καλά κυνήγια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΠΗΡΟΣ... ΕΧΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ www.oparlapipas.com ΑΝ ΘΕΣ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ spacefm@gmail.com ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Νίκο και εύχομαι καλή χρονιά και πάντα με... "ζεστές κάννες"!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Νίκο και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου! Θα σε ενδιέφερε να κάναμε μια συνέντευξη μαζί σου για το www.greekhunter.gr? Τέτοιες περιπτώσεις είναι μοναδικές και αξίζει να παρουσιάζονται. Εάν ενδιαφέρεσαι, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email με το info@greekhunter.gr. - Νίκος Καϊμακάμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα!δεν εχω διαγραψει ποτε σχολια σας ακομα και καποια που δεν ειχαν θεση στο blog αυτο,αλλα σημερα χρειαστηκε να διαγραψω ενα γιατι δυστυχως καποιος δεν καταλαβε καθολου το ρολο του blog και μπηκε στον κοπο να φτιαξει λογαριασμο μονο και μονο για να μου "την πει".Το μονο που εχω να του απαντησω ειναι οτι οι καταρες ειναι γαϊδάρες και γυριζουν παντα στον αφεντη τους.Καλη χρονια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα!παρακαλω υποδειξεις για την χρηση του blog μονο με ονοματεπωνυμο και οχι ανωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.