Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!!!

 Την ανάρτηση αυτή την κάνουμε μαζι ,εγώ και η Κατερίνα ,γιατί θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε  όλους πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και τα όμορφα σχόλια σας.
 Μας είναι αρκετά δύσκολο να απαντήσουμε στον καθένα ξεχωριστά (είπαμε τα αγόρια μας είναι πάρα πολύ ζωηρά,και μας τρέχουν συνέχεια),άλλωστε ξαφνικά γίναμε τόσοι πολλοί!Να ξέρετε όμως οτι έχουμε διαβάσει όλα σας  τα σχόλια,τα οποία έιναι βάλσαμο.Ευχαριστούμε για την στήριξη,την κατανόηση,και τις ευχές, υποσχόμαστε οτι εμείς θα συνεχίσουμε έτσι δυναμικά και με πείσμα και ελπίζουμε οτι θα είστε στην παρέα μας και αργότερα(μπορεί να ξαναχρειαστούμε τα καλά σας λόγια αν σε κάποια φάση λίγο "πέσουμε",άνθρωποι είμαστε κι εμείς.

 Κάπου είδα (δεν θυμαμαι ποιός το έγραψε) ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει, και μια ιδέα ήρθε στο μυαλό μου!!!θα την επεξεργαστούμε και θα σας ενημερώσουμε.Εννοείται βέβαια οτι δεν εννοούμε χρηματική βοήθεια,κρατήστε τα για το χαράτσι.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής " Πάμε Πακέτο",για την βοήθειά τους και την άψογη φιλοξενεία τους .Και ιδιαίτερα στην δημοσιογράφο και παλιά μου συμμαθήτρια Αννίτα Ρούσσου (ή Αννα Λύρα ,όπως συστήθηκε στην Κατερινα γιατι με το Ρούσσου θα μας καταλάβαινε.)

Τα ξαναλέμε!!

11 σχόλια:

  1. Γιορτή της Μητέρας σήμερα!!
    Χρόνια πολλά στην Κατερίνα!!
    Η Μητέρα όλων των Μητέρων, η γλυκιά Μάνα του Ουρανού, η Παναγιά μας, να σας προστατεύει και να στηρίζει με κάθε τρόπο την πανέμορφη οικογένειά σας!!!Όλοι εμείς και οι φίλοι σας, σαν φωτοστέφανο θα είμαστε τριγύρω σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω πρεπει να ζητησουμε να βαλουν like και στο blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε!!!!! Ομολογώ ότι η Κατερίνα με παίδεψε λίγο, επειδή ήταν πολύ αγχωμένη, αλλά τελικά Νικόλα καταφέραμε να μην καταλάβει την έκπληξη που την περίμενε!! (λέγοντας της πολλά αθώα ψεματάκια, αλλά άξιζε γιατί είχα στο μυαλό μου κάτι όμορφο).
    Είστε καταπληκτικά παιδιά και συνεχίστε με την ίδια δύναμη και ακόμα περισσότερα χαμόγελα!!!:) Να μεγαλώνετε όμορφα τα διδυμάκια σας και να σκέφτεστε θετικά...and we will continue... keep walking with you;) σας φιλώ συριανάκια μου - Αννίτα!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτη φορα ειδα τη σελιδα σας. Με συγκινησε πολυ το πιστευω σου οτι ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο. Τυχαια επισης ανακαλυψα οτι μενετε Συρο-απο κει καταγομαι κι εγω, αλλα ειμαι εξωτερικο τα τελευταια χρονια.Εισαστε σαν οικογενεια φωτεινο παραδειγμα αισιοδοξιας και ευχομαι να καταφερετε να γινουν οι αλλαγες που χρειαζονται στο νησι οσον αφορα την προσβαση για ΑΜΕΑ. Αυτο παντα μου εκανε εντυπωση στο εξωτερικο-ποσοι ανθρωποι κυκλοφορουν με καροτσακι και ποσες μαμαδες με τα καροτσια και τα μωρα. Ολα σχεδον ειναι πρσβασιμα, ενω στην Ελλαδα ειμαστε ετη φωτος πισω...Θα πρεπει να υπαρχει και καποια νομοθεσια για το θεμα αυτο. Θυμαμαι στην Ιατρικη Σχολη Αθηνων ενας φοιτητης διεκδικησε βαση νομου τις ραμπες και το πετυχε.
    Ειμαι σιγουρη πως δεν χρειζεστε μαθηματα απο κανεναν, αλλα εχω υποψην μου δυο βιβλια που με βοηθησαν πολυ προσωπικα.
    1.''Εκει που δεν φαινεται ο Θεος.. Μητροπολιτη Μεσογαιας και Λαυρεωτικης, Νικολαου''.
    2. Ζωη χωρις ορια. Νικ Βουισιτς.
    Και μην ξεχναμε, Χριστος Ανεστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φίλε μου καλή δύναμη σε εσένα και την οικογένεια σου. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχουμε βρεθεί στο στρατό στην Σάμο στο 212. Αν πάλι θυμάμαι καλά. Σε είδα στην εκπομπή αλλά με το μούσι δεν σε πολυγνώρισα. Πάντως να είστε όλοι καλά δύναμη κουράγιο και να πιστεύεις σε εσένα και στην οικογένειά σου. Σύντομα ελπίζω να σε δούμε να περπατάς πάλι όπως πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου εισαι ο γραφεας του 2ου γρ. που μου ειχες δωσει τηλ. δωματιων στην Συρο που θελα τοτε να παω διακοπες.

      Διαγραφή
  6. Παιδια να σται καλά μάθημα ζωής πραγματικά....καθυστερημένα πάντα βλέπω της εκπομπές απο το Πάμε Πακέτο και έπεσα και στη δική σας την ιστορία...Νίκο μπράβο και συγχαρητηρια για την κίνηση που έκανες θεωρώ οτι είναι πολυ σημαντικό να λέμε στους ανθρώπους μας γύρω μας ενα ευχαριστώ που μας κάνουν τοσα προγματα για μας και ποτε δεν το λέμε και το ξεχνάμε....ποσο μάλλον και ΔΗΜΟΣΙΑ...)σας έυχομαι ότι καλητερο μεσα απο την καρδία μου και το βασικότερο χαίρομαι πραγματικα για τα δύο σας παιδιά που έχουν δύο τόσο αξιόλογους γονείς με τέτοια παρουσια - σταση - λόγο - αντιμετώπιση απέναντι στη ζωή που θα έχουν τα καλήτερα ΕΦΟΔΙΑ για να αύριο να προχωρήσουν στην ζωή τους. Είναι τόσα πολλά αυτά που μου περνανε απο το μυαλό και θέλω να σας γράψω που πραγματικά δεν ξέρω αν θα μου ξεπεράσει ενα σχόλιο ή θα πρέπει να το κάνω ξεχωριστό άρθρο. Είστε πραγματικοί μαχητές και να συνεχίσετε έτσι αποτελείτε παράδειγμα για όλους μας, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ .... σας στέλνω απο Μόναχο , Γερμανίας.
    (είμαι της Πληροφορικής οτιδήποτε μπορω να σας βοηθήσω ή έχετε ερωτήσεις για κάτι είμαι στην διαθεση σας....θα tweetαρο το blog σας συνέχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νίκο μου επιτέλους σε βρήκα. Δεν είχα ίντερνετ τόσες μέρες, γιατί είχαμε βλάβη τηλεφώνου. Σε είδα στο πάμε πακέτο και ομολογώ ότι συγκινήθηκα γιατί περνάω και εγώ μια παρόμοια κατάσταση εδώ και 19 χρόνια. Κάτι που μου έδωσε δύναμη βλέποντας το χαμόγελο σου και το καλοσυνάτο βλέμμα σου. Δόξα τω Θεώ τώρα δεν έχω ούτε πατερίτσες ούτε αμαξίδιο και έχω να κάνω ακόμη μια εγχείρηση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε μένα και σε σένα. Χαιρετήσματα στην γυναίκα σου και στα παιδάκια σου. Να είσαι πάντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Νίκο, θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο γιατί το να παραμένεις αισιόδοξος υπό όλες τις συνθήκες είναι άξιο θαυμασμού. Με αυτόν τον τρόπο στην ουσία "δημιουργείς" τις ευνοϊκές συγκυρίες για να "φτιάξεις" την τύχη σου όπως την επιθυμείς! Να είσαι πάντα έτσι δυνατός, αισιόδοξος και χαρούμενος και όλα να πάνε καλά κι ακόμα καλύτερα για 'σένα και την όμορφη οικογένεια σου! Πολλά χαιρετίσματα και θετική σκέψη από το μακρινό Βερολίνο. Άννα-Μαρία (από τα πολύ παλιά-εφηβικά χρόνια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκο,
    Είδα το συγκεκριμένο επεισόδιο και χάρηκα που όλως τυχαία βρήκα το ιστολόγιό σου και θα σε παρακαλοουθώ κι απο εδώ. Ευχομαι νάχεις τη δύναμη,που φαίνεται οτι την έχεις και το κέφι για ζωή, γιατί δεν είδα έναν άνθρωπο να κλαίει τη μοίρα του,αντίθετα με θαυμαστή αξιοπρέπεια να θέλεις να πας εσυ κι η οικογένειά σου μπροστά και ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ. Αυτό το γεγονός που σημάδεψε το κορμί σου να μην σημαδέψει τις καρδιές όλων σας. Μείνετε ενωμένοι κι αγαπημένοι και δώστε μάθημα ζωής σ αυτές τις ψυχούλες που μεγαλώνουν δίπλα σας. Είστε το πιο καλό και πιο ζωντανό παράδειγμα!
    Καλή συνέχεια Νίκο-Κατερίνα,ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.