Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Άνετα ψώνια!

Γεια σας φίλοι μου!
είχα καιρό να κάνω ανάρτηση τελικά ε?είμαστε στο τρέξιμο αυτόν τον καιρό (καλά εγώ δεν τρέχω και τόσο πολύ αλλά συμπαραστέκομαι).
Σήμερα θα μπώ κατευθείαν στο θέμα γιατί όπως έλεγαν και στην ελληνική ταινία με τον Αντωνάκη "λίγο  η συγκίνηση ,λίγο τα λόγια του παπά ...", δεν έχω έμπνευση για εισαγωγές.
Πριν 1,5 μηνα περίπου είχαμε βρεθεί στην Αθήνα για τα γυρίσματα του "Πακέτου" που θα το δείτε αύριο παρεπιπτόντως (έστειλα πακέτο στην Κατερίνα γιατί δεν την βλέπω πολύ με το τρέξιμο που ρίχνει με τα παίδια!).Τότε πήγαμε και στα ΙΚΕΑ.Με μεγάλη μου χαρά ,αλλά οχι και έκπληξη μιας και το κατάστημα είναι σουηδικό, είδα ότι είχαν ειδικά καροτσάκια που προσαρμόζονται στο αμαξίδιο!!Τέλειο??!!Έβγαλα τις απαραίτητες φωτογραφίες για να σας δείξω αλλα μετά είπα στην Κατερίνα να πάρει τσάντα και έκανα εγώ άνετα την βόλτα μου.
 Όταν γυρίσαμε στη Σύρο δείξαμε τις φωτογραφίες στο super market Α.Ι ΦΡΕΡΗΣ απο το οποίο ψωνίζουμε.Μετά απο λίγο καιρό το καρότσι με περίμενε.Ευχαριστούμε τον Ανδρέα και όλη την οικογένεια Φρέρη.Θα κάνω κι εγώ άνετα τα ψώνια μου ,χωρίς να χρειάζεται να έχω καλαθάκια στα πόδια μου.
Βέβαια τώρα την πάτησα,μου φαίνεται πως θα πηγαίνω εγώ συνέχεια στο super market!!!





54 σχόλια:

  1. Γεια σου Νίκο!
    Σε βλέπω τώρα στην τηλεόραση!!!! Μπράβο παλικάρι μου και σ εσένα και στη γυναίκα σου!!!!
    Είστε ένα παράδειγμα για όλους μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα τυχαία την διαφήμιση του Πακέτου και λέω "γνωστή αυτή η φάτσα" και την ψυλλιάστικα ότι είσαι εσύ...
    Μπράβο στην οικογένεια Φρέρη που έκανε αυτήν την κίνηση, μακάρι να ενδιαφερόμασταν όλοι λίγο περισσότερο για τον συνάνθρωπο μας...
    Χρόνια πολλά φίλε...
    Φώτης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να έχεις δύναμη και κουράγιο!!!! είχαμε κι εμεις μια ανάλογη εμπειρία με τροχαίο και άφησε στον άντρα μου μια παράληση βραχιονίου πλέγματος το αντιμετωπίζει και αυτός με πολύ δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο ρε παιδιά, με συγκινήσατε, να ειστε καλα καλα ευχομαι απο καρδιας να ρθει γρηγορα η μερα που θα τρεχεις μετα παλικαράκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε συγχαιρω για την αισιοδοξια σου Νικο! Καλη συνεχεια! :)
    Κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή δύναμη!Υπομονή καί πίστη!!Είχαμε μία σχετική εμπειρία μέ τήν κόρη μου!Τά καλύτερα σάς εύχομαι!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο σας,

    Σας εύχομαι το καλύτερο και διαπιστώνω ότι οικογένειά σας είναι καταπληκτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα φιλε μου Νικο, αποψε σε ειδα για πρωτη φορα, εστω και μεσα απο την τηλεοραση. Σου ευχομαι τα καλυτερα φιλε μου, να σαι παντα γερος, δυνατος και πανω απ' ολα υγειης. Να χαιρεσαι τους δυο σου μπομπιρες και τη γυναικα σου, που φανηκε πως τοσο πολυ σ' αγαπα και στεκεται διπλα σου σαν πραγματικος αγγελος. Δε σε ξερω, αλλα απο δω και περα σε θεωρω φιλο μου κι αν καποτε κατεβω Συρο, θα σ' αναζητησω, εισαι ενα παλικαρι που μπορει ο καθενας απο μας να παρει μαθηματα ζωης. Με εκτιμηση, ο νεος φιλος σου Χρηστος απο Θεσσαλονικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σας ευχομαστε ολα τα καλα!να εχεις δυναμη γιατι θα τα καταφερεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαχα! Τέλειο! Τώρα θα κάνεις εσύ τα ψώνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό ταξίδι φίλε στην Ισπανία, παντα δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ευχαριστούμε για όλα.
    Είδαμε την εκπομπή και κατευθείαν η όμορφη σελίδα σας προστέθηκε στα αγαπημένα.Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας πούμε.Μας δώσατε δύναμη για να συνεχίσουμε.Σας ευχόμαστε να πετύχετε τους στόχους σας.Γιώργος-Αγγελική από Χίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπερα φιλε Νικο .....σημερα για πρωτη φορα σε ειδα στην τηλεοραση και με συγκινησες πολυ και εσυ και η γλυκητατη γυναικα σου με την προσπαθεια που κανετε.... διαχειριζομαι το www.rcgreeksawboats.com το οποιο ειναι ενα forum που ασχολειται με τον ταχυπλοο ναυτομοντελισμο... να ξερεις πως ολα τα μελη του rcgreeksawboats.com ειμαστε διπλα σου και οτι μπορουμε να κανουμε θα το κανουμε μεσα απο την καρδια μας.......θα ηθελα σε παρακαλω να μου στειλεις το email σου στο ktmakias250@hotmail.com για να επικοινωνησουμε..... σε ευχαριστω που μου εδωσες ενα μεγαλο μαθημα σημερα να μην το βαζω κατω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γειά σου Νίκο,σε είδα απόψε και γω... Δεν είναι εύκολη η ζωή σήμερα για κανέναν, πόσο μάλλον άν δεν είσαι αρτιμελής και ζεις σε ένα δύσκολο μέρος, στη Συρο. Εύχομαι να φτάσεις γρήγορα εκεί που θέλεις και να στε αγαπημένοι στην οικογένειά σου. Η εμφάνισή του απόψε και η προσπάθειά σου είναι μάθημα για όλους εμάς που είμαστε αρτιμελείς, μιζεριάζουμε και κλαιγόμστε με τα καθημερινά και ασήμαντα. Και...καλά ψώνια.. (Την πάτησες..χε χε χε)

    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kαλησπέρα σας.. Μολις είδα την εκπομπή ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ. Μπράβο σε σας και την γυναίκα σας για την δύναμη ψυχής!! Πάω να γίνω μέλος και θα σας διαβάζω συχνά. Ο Θεός να σας έχει καλά. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο παιδιά! σας είδα στην τηλεόραση και με συγκινήσατε πολύ!!!! πάντα έτσι αγαπημένοι να είστε και θα γίνουν όλα όπως τα επιθυμείτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά τα συγχαρητήρια μας. Νίκο μην το βάζεις κάτω, οι δυνατοί πάντα κερδίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα σας
    Ειδα και εγω μολις την εκπομπη και με συγκινησατε παρα πολυ!Εισαστε παραδειγμα αληθινης αγαπης για ολους εμας καθως και παραδειγμα δυναμης και αισιοδοξιας!!Να ειστε παντα μαζι,να χαιρεστε τα αστερακια σας και σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να φτασετε τα επιπεδα ζωης που εσεις θελετε.Δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι θα τα καταφέρετε!!!
    Μενω αθηνα,αλλα η καταγωγη μου ειναι και εμενα απο την Συρο ,την Βάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα σας
    Ειδα και εγω μολις την εκπομπη και με συγκινησατε παρα πολυ!Εισαστε παραδειγμα αληθινης αγαπης για ολους εμας καθως και παραδειγμα δυναμης και αισιοδοξιας!!Να ειστε παντα μαζι,να χαιρεστε τα αστερακια σας και σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να φτασετε τα επιπεδα ζωης που εσεις θελετε.Δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι θα τα καταφέρετε!!!
    Μενω αθηνα,αλλα η καταγωγη μου ειναι και εμενα απο την Συρο ,την Βάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σας κι από μένα..!! Σας είδα κι εγώ στο "Παμε Πακέτο" και έψαξα από εκεί το blog σας..!! Είστε τέλειο ζευγαρι!! Να είστε παντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας..!! Α και καλό ταξιδι στη Βαρκελώνη γιατί είμαι σίγουρη πως θα πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας..!!
    Πολλά φιλιά από Κύπρο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Nikos!
      Saw you on Greek Alpha "Pame Paketo" here in Sweden. It was lovely to listen to your story. You have beeing so strong. From now I will following you at your blogg and if it is ok for you I will put your blogg on my blogg.
      I Love Greece and lived there the first 3 years as married with my husband who are from Grecce. I Love Greece but after 3 years we moved to Sweden, my country, there he did carrier, so ve staid here. Next year we have beeing married for 30 years.
      Love Maria.

      Διαγραφή
  23. Μας συγκινησατε πολυ αποψε... Δυναμη παιδια κ κουραγιο... Ευχομαι να ακολουθησουν κι αλλοι το παραδειγμα του κ.Φρερρη κ γενικοτερα η χωρα μας να αποκτησει τετοιου ειδους παροχες... Ευχομαι να πραγματοποιηθει το ταξιδι σας στη Βαρκελωνη,ειναι υπεροχη πολη! Πολλες ευχες για την οικογενεια σας.πηραμε πολλα μαθηματα απο εσας.σας ευχαριστουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νικο και Κατερινα,ειδα σημερα την εκπομπη και πραγματικα χαρηκα με το χαμογελο και την αισιοδοξια σας!Δεν μου εμεινε σαν εικονα το ατυχημα του Νικου αλλα η αγαπη που εχετε μεταξυ σας και να ξερετε ειστε πολλοι τυχεροι γιαυτο!Να χαιρεστε τα παιδια σας,τη ζωη και ο ενας τον αλλον.Η ζωη μπορει να φερει διαφορα στο δρομο μας,το θεμα ειναι πως το αντιμετωπιζουμε.Βαλτε στο λιθαρακι σας ωστε να βελτιωθει ο τοπος σας,διεκδικωντας τα αυτονοητα καποιες φορες.Θα βαλει μυαλο αυτος ο τοπος που θα παει.Συνεχιστε να χαμογελατε και η ζωη θα σας χαμογελαει παντα πισω!Φιλια και ευχες για τα καλυτερα απο Θεσσαλονικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σήμερα από ό'τι βλέπω όλοι βλέπαμε Πακέτο! Έτσι και εγώ! Αρχικά να σου πω πως μας συγκίνησες όλους με την αξιοπρέπεια και το γλυκό σου λόγο! Κατά δεύτερον και οι δυο σας δώσατε μαθήματα ζωής και σας ευχαριστούμε γι'αυτό!!! Από τις λίγες φορές που βλέπουμε σπουδαία μηνύματα από το χαζοκούτι!
    Να είστε γεροί, αγαπημένοι και να δείτε τα παιδάκια σας όπως επιθυμείτε!

    Θα είμαι και εγώ δίπλα σας και θα σας παρακολουθώ από εδώ!

    Είμαι σίγουρη πως με τις κινήσεις σας θα κάνετε σπουδαίες αλλαγές στην καθημερινότητα του νησιού. Έχετε δύναμη, έχετε λόγο, έχετε όρεξη θα κάνετε πράγματα σίγουρα!

    Φιλιά από τη Φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είστε απίστευτοι! Συγχαρητήρια για τη δύναμη και την αισιοδοξία σας. Πολλά φιλιά και αγάπη από την Κύπρο!
    Βασιλική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γειά σου Νίκο, καλώς σε βρήκα. Μέχρι και φιλαράκια μου βρήκα εδώ. Ασωτεεεεεεε! Λοιπόν Νίκο αποφάσισα να περπατήσω κι εγώ μαζί σου. Ενα blog γεμάτο αισιοδοξία χρειάζεται σε όλους μας. Στον καθένα γιά τον δικό του λόγο. Θα τα λέμε και μαζί με τους αλλους φίλους θα αντανακλούμε πίσω σε σένα την αισιοδοξία που μας χαρίζεις. Φίλησε μου την γλυκειά σου Κατερίνα και τα πιτσιρίκια σας.

    Μαίρη (Ginger) Βουδαπέστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γειά σου Παληκάρι μου! Καλώς σε βρήκα!
    Εδώ υπάρχουν και άλλα "παιδιά" μου!
    Θα είμαστε μαζί... σ΄'αυτήν την εκπληκτική δύναμη σου!
    Σου στέλνω τις ευχές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχαχα βλέπεις Νίκο μου που καμμιά φορά τα καλά γίνονται και μπούμερανγκ, για το θέμα της ανάρτησης μιλάω.... Καλή σου μέρα και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Eιμαι βεβαιος πως με τη θεληση σου και την υποστηριξη της συντροφου σου,τα χαμογελο των παιδιων θα δεις την κατασταση να βελτιωνεται.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ σας ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑ. ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΡΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ.
    ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ειμαι ακομη λιγο χαμενη μιας κ σας βρηκα μολις χθες μεσω του ''Πακετου''(να που η δημοσιοτητα εχει κ τα καλα της καμια φορα) κ ειμαι κ ασχετη παναθεμα με οσον αφορα τα blogs...ψαχνω εδω κ ωρα πως στο καλο μπορω να σας αφησω κ εγω ενα μικρο μνμ αγαπης κ ευχαριστιας γιατι μεσα απο τις ψυχες ανθρωπων σαν κ τις δικες σας παιρνουμε ολοι κουραγιο κ ξανασυνειδητοποιουμε τι ειναι αυτο που πραγματικα αξιζει σ'αυτη την ζωη ή για τι πρεπει να στενοχωριομαστε...

    Ενα μεγαλο μπραβο ηθελα μονο να πω κ ενα ευχαριστω,τιποτα αλλο...εχετε μια πολυ ομορφη οικογενεια κ σας ευχομαι τα καλυτερα για την συνεχεια της ζωης σας!

    Φιλικους χαιρετισμους,

    Βιβιαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Νίκο μας δίδαξες πολλά!!!!Πάρα πολλά!!!Είμαστε πολύ "μικροί" μπροστά σου....Να έχεις έτσι, πάντα πίστη δύναμη και όλα θα πάνε καλά...Όλη η Σύρος είμαστε στο πλευρό σου...στο πλευρό σας....ό,τι θες απο μένα....

    Φιλικά
    Σπεράντζα Δουράτσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν εχω δει πιο γλυκο ανθρωπο απο σενα νικο και πιοομορφη οικογενεια απο τη δικη σου. τα συγχαρητηρια και τα μπραβο ειναι πολυ λιγο για εσας.σας αγαπησαμε πολυ και θα κουβαλαμε ολοι πιστευω το χαμογελο σου στην καρδια μας.οτι ιδεα εχεις για το πως μπορουμε να βοηθησουμε θαμαστε στο πλευρο σου.πολλα φιλια μεσα απο την καρδια μου.κατερινσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα και από εμένα και Χρόνια σας πολλά.
    Τα ψώνια σας συνεχίζονται και στο χώρο της ένδυσης με προσαρμοσμένα ενδύματα ραμμένα στα μέτρα σας !!
    Ρίξτε μια ματιά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: www.brt.gr
    Λειτουργεί και φυσικό κατάστημα στο Ηράκλειο Αττικής στην οδό Πίνδου 10Α, με πάρκινγκ και άνετη πρόσβαση στους εσωτερικούς χώρους.
    Σας περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπέρα από την Ρόδο!!Μόλις σας παρακολουθήσαμε στο Πακέτο!!
    Μπράβο ρε παιδιά για τη δύναμη σας &την αισιοδοξία σας!!Δακρύσαμε, γιατί είστε τόσο γλυκά παιδιά που με την αγάπη σας για την ίδια τη ζωή και για τα παιδιά σας είστε παράδειγμα προς μίμηση!!
    Συγχαρητήρια λοιπόν από εμένα & τον άντρα μου!!
    Σας ευχόμαστε από καρδιάς κάθε ευτυχία, να χαίρεστε τα αγοράκια σας (έχουμε κ εμείς 2), να χαμογελάτε πάντα & να έχετε πάντοτε τη δύναμη να αντιμετωπίζετε όποια δυσκολία και αν συναντάτε!

    Ευχόμαστε σύντομα το νησί σας να γίνει περισσότερο προσβάσιμο,και η ζωή σας να γίνει ακόμη καλύτερη!!

    Όσο για το καροτσάκι...καλά ψώνια Νίκο!!Έχεις δίκιο ότι τώρα ...την πάτησες..χαχα!!

    Φιλιά πολλά Νίκο και Κατερίνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Kαλησπερα Νικο,σε ειδα στον Alpha..και σε θυμηθηκα αμεσως.
    Καποτε ειμασταν μαζι στη Σαμο στο στρατο..
    ο επιλοχιας σου.
    στειλε αιτημα εδω να σε βρω!
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100004195634647&ref=tn_tnmn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παιδια συγχαρητηρια..για την όμορφη οικογενεια σας...την αγαπη σας...την δυναμη σας...την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες της ζωής.
    Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά σας θα είναι υπερήφανα που έχουν τέτοιους γονείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. γεια σου νικο ειμαι η εφη φιλη της κυριας τερεζας να στε ολοι καλα
    συγχαρητηρια
    ξερω την ιστορια σου απο την αρχη και θελω να σου πω μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλησπέρα Νίκο. Έμαθα την ιστορία σου μέσα απο την εκπομπή. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα σας και μακάρι να ευαισθητοποιηθούν και οι προύχοντες του τόπου σας και να φτιάξουν ράμπες και πεζοδρόμια κατάλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. κι επειδή κατά λάθος δεν έγραψα το όνομά μου για να ξέρεις με ποιόν μιλάς, σου γράφω απο Καλαμάτα και το όνομά μου είναι Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπημένοι φίλοι μου Νίκο και Κατερίνα..σας χαιρετώ από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη μας..Παρακολουθώντας την Πέμπτη την εκπομπή ¨Πάμε Πακέτο¨συγκλονίστηκα όπως είμαι σίγουρη και πάρα πολλοί άλλοι που είδαν την συγκεκριμένη εκπομπή...Το να μας παίζει η ζωή άσχημα παιχνίδια είναι το αναμενόμενο (αν και ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι για το κακό και το απρόβλεπτο) εκείνο που δεν είναι αναμενόμενο είναι η αντίδραση εκείνου που θα υποστεί το απροσδόκητο..και στην προκειμένη περίπτωση ο τρόπος που διαχειριστήκατε και οι δύο το τραγικό συμβάν.Ξέρω ότι έχετε ακούσει χιλιάδες μπράβο και συγχαρητήρια όπως και κουράγιο και άλλα παρόμοια..΄Οχι εγώ δεν προσθέσω σε αυτό το γράμμα-κείμενο ένα ακόμα μπράβο..Θα εστιάσω σε αυτό που είδα και ομολογώ συγκλονίστηκα σε τέτοιο βαθμό που μέχρι τώρα το σκέφτομαι συνεχώς..Θα εστιάσω λοιπόν στο ήθος και το πολιτισμό που δείξατε ότι υπάρχει στην σχέση σας και που φυσικά είναι απόρροια μίας άνευ ορίων αληθινής αγάπης..Υποκλίνομαι σε δύο νέα παιδιά που στο ξεκίνημα της ζωής τους με καλές προδιαγραφές μίας θαυμάσιας κοινής ζωής ανατράπηκαν τα πάντα από μία άτυχη στιγμή..Η καρτερικότητα, η υπομονή και η αμέριστη αγάπη της Κατερίνας δίπλα σου Νίκο την κατατάσσει όχι μόνο ιδανική σύντροφο και μητέρα των παιδιών σας αλλά ο άνθρωπος-βράχος που μπόρεσε να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συναισθήματά της απέναντι σου και να σταθεί υπερβατική γεμάτη αγάπη δίπλα σου..Νομίζω πώς θάπρεπε να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος που η ζωή σου χάρισε τέτοιο θησαυρό..Γιατί πολλές γυναίκες στα δύσκολα λακίζουν και κουράζονται..΄Ομως άφησα για το τέλος εσένα Νίκο που η στάση σου απέναντι στο γεγονός αυτό καθεαυτό που σου έκοψε αναπάντεχα κάθε τι που στόχευες και το πείσμα σου και η απίστευτη θέλησή σου να το επιτύχεις με κάνουν να αισθάνομαι ασήμαντη και αδύναμη..Κατορθώνεις στην καθημερινότητα και μάλιστα με διάθεση χιούμορ και αισιοδοξίας πολλά, που για άλλους στην ίδια με εσένα θέση ίσως και να ήταν ακατόρθωτα..Ο αγώνας σας στο όμορφο νησί σας ώστε τα ΑΜΕΑ να έχουν ευκολότερες προσβάσεις στο νησί είναι προσωπικό σας κατόρθωμα και εύχομαι να έχει και άλλη αναγνώριση και να επεκταθεί σε όλο το νησί.Θα βοηθήσει πολλούς..Μέσα από την εκπομπή είναι αλήθεια πως είχα την αίσθηση ότι είσασταν δύο παιδιά που μέναν δίπλα μου, που είσασταν γείτονες,γνωστοί μου..Λυπάμαι που υπάρχει αυτή η τεράστια απόσταση μεταξύ μας ..ελπίζω όμως ότι θα ελαχιστοποιηθεί μέσα από τις αναρτήσεις μας,θα λυπηθώ αν δεν γίνει..γιατί πραγματικά θα ήθελα αν ζούσα κοντά σας να γινόμασταν φίλοι!!!΄Ηρθα στο όμορφο νησί σας προν μερικά χρόνια και μαγεύτικα..΄Ισως μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να το επισκεφθώ ξανά κάποια στιγμή!!!Το μακροσκελές γράμμα μου ίσως σας κούρασα..΄Ενιωθα όμως την ανάγκη να μιλήσω και να τείνω σε εσάς το χέρι μου ως ένδειξη φιλίας και να σας φωνάξω να συνεχίσετε τον όμορφο κοινό σας δρόμο..Μπορεί να είναι πολύ ανηφορικός,σίγουρα όμως στο τελείωμά του σας περιμένει μια ατέλειωτη πεδιάδα με πολλά λουλούδια...γιατί ο ήλιος όσο και να κρύβεται πίσω από τα σύννεφα κάποτε βγαίνει και φωτίζει τα πάντα γύρω του..Γι'αυτό το πιστεύω βαθιά και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι ο Νίκος και εσύ Κατερίνα θα είστε νικητές και στο τέλος αυτής της δύσκολης διαδρομής σας περιμένει η χαρά και η ευτυχία..Εξάλλου η ζωή σας χρωστάει πολλές χαρές και θα τις πάρετε όλες μαζί..Θυμηθείτε το..Τα μικρά αγγελούδια σας τέλος όταν αργότερα θα έχει περάσει όλη αυτή η καταιγίδα θα νιώθουν πραγματικά περήφανοι που είχαν δύο θαυμάσιους γονείς που πάλεψαν ενάντια σε κάθε κακό με οδηγό μόνο την αγάπη τους και νίκησαν τα πάντα..ΣΑΣ εκτιμώ και σας σέβομαι απεριόριστα σε όλο αυτό τον καθημερινό αγώνα που δίνεται...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!!΄Εχετε πάντα όλη μου την αγάπη!!!!


    Νίκη Σύρπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγαπημένοι φίλοι μου Νίκο και Κατερίνα..σας χαιρετώ από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη μας..Παρακολουθώντας την Πέμπτη την εκπομπή ¨Πάμε Πακέτο¨συγκλονίστηκα όπως είμαι σίγουρη και πάρα πολλοί άλλοι που είδαν την συγκεκριμένη εκπομπή...Το να μας παίζει η ζωή άσχημα παιχνίδια είναι το αναμενόμενο (αν και ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι για το κακό και το απρόβλεπτο) εκείνο που δεν είναι αναμενόμενο είναι η αντίδραση εκείνου που θα υποστεί το απροσδόκητο..και στην προκειμένη περίπτωση ο τρόπος που διαχειριστήκατε και οι δύο το τραγικό συμβάν.Ξέρω ότι έχετε ακούσει χιλιάδες μπράβο και συγχαρητήρια όπως και κουράγιο και άλλα παρόμοια..΄Οχι εγώ δεν προσθέσω σε αυτό το γράμμα-κείμενο ένα ακόμα μπράβο..Θα εστιάσω σε αυτό που είδα και ομολογώ συγκλονίστηκα σε τέτοιο βαθμό που μέχρι τώρα το σκέφτομαι συνεχώς..Θα εστιάσω λοιπόν στο ήθος και το πολιτισμό που δείξατε ότι υπάρχει στην σχέση σας και που φυσικά είναι απόρροια μίας άνευ ορίων αληθινής αγάπης..Υποκλίνομαι σε δύο νέα παιδιά που στο ξεκίνημα της ζωής τους με καλές προδιαγραφές μίας θαυμάσιας κοινής ζωής ανατράπηκαν τα πάντα από μία άτυχη στιγμή..Η καρτερικότητα, η υπομονή και η αμέριστη αγάπη της Κατερίνας δίπλα σου Νίκο την κατατάσσει όχι μόνο ιδανική σύντροφο και μητέρα των παιδιών σας αλλά ο άνθρωπος-βράχος που μπόρεσε να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συναισθήματά της απέναντι σου και να σταθεί υπερβατική γεμάτη αγάπη δίπλα σου..Νομίζω πώς θάπρεπε να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος που η ζωή σου χάρισε τέτοιο θησαυρό..Γιατί πολλές γυναίκες στα δύσκολα λακίζουν και κουράζονται..΄Ομως άφησα για το τέλος εσένα Νίκο που η στάση σου απέναντι στο γεγονός αυτό καθεαυτό που σου έκοψε αναπάντεχα κάθε τι που στόχευες και το πείσμα σου και η απίστευτη θέλησή σου να το επιτύχεις με κάνουν να αισθάνομαι ασήμαντη και αδύναμη..Κατορθώνεις στην καθημερινότητα και μάλιστα με διάθεση χιούμορ και αισιοδοξίας πολλά, που για άλλους στην ίδια με εσένα θέση ίσως και να ήταν ακατόρθωτα..Ο αγώνας σας στο όμορφο νησί σας ώστε τα ΑΜΕΑ να έχουν ευκολότερες προσβάσεις στο νησί είναι προσωπικό σας κατόρθωμα και εύχομαι να έχει και άλλη αναγνώριση και να επεκταθεί σε όλο το νησί.Θα βοηθήσει πολλούς..Μέσα από την εκπομπή είναι αλήθεια πως είχα την αίσθηση ότι είσασταν δύο παιδιά που μέναν δίπλα μου, που είσασταν γείτονες,γνωστοί μου..Λυπάμαι που υπάρχει αυτή η τεράστια απόσταση μεταξύ μας ..ελπίζω όμως ότι θα ελαχιστοποιηθεί μέσα από τις αναρτήσεις μας,θα λυπηθώ αν δεν γίνει..γιατί πραγματικά θα ήθελα αν ζούσα κοντά σας να γινόμασταν φίλοι!!!΄Ηρθα στο όμορφο νησί σας προν μερικά χρόνια και μαγεύτικα..΄Ισως μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να το επισκεφθώ ξανά κάποια στιγμή!!!Το μακροσκελές γράμμα μου ίσως σας κούρασα..΄Ενιωθα όμως την ανάγκη να μιλήσω και να τείνω σε εσάς το χέρι μου ως ένδειξη φιλίας και να σας φωνάξω να συνεχίσετε τον όμορφο κοινό σας δρόμο..Μπορεί να είναι πολύ ανηφορικός,σίγουρα όμως στο τελείωμά του σας περιμένει μια ατέλειωτη πεδιάδα με πολλά λουλούδια...γιατί ο ήλιος όσο και να κρύβεται πίσω από τα σύννεφα κάποτε βγαίνει και φωτίζει τα πάντα γύρω του..Γι'αυτό το πιστεύω βαθιά και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι ο Νίκος και εσύ Κατερίνα θα είστε νικητές και στο τέλος αυτής της δύσκολης διαδρομής σας περιμένει η χαρά και η ευτυχία..Εξάλλου η ζωή σας χρωστάει πολλές χαρές και θα τις πάρετε όλες μαζί..Θυμηθείτε το..Τα μικρά αγγελούδια σας τέλος όταν αργότερα θα έχει περάσει όλη αυτή η καταιγίδα θα νιώθουν πραγματικά περήφανοι που είχαν δύο θαυμάσιους γονείς που πάλεψαν ενάντια σε κάθε κακό με οδηγό μόνο την αγάπη τους και νίκησαν τα πάντα..ΣΑΣ εκτιμώ και σας σέβομαι απεριόριστα σε όλο αυτό τον καθημερινό αγώνα που δίνεται...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!!΄Εχετε πάντα όλη μου την αγάπη!!!!


    Νίκη Σύρπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπερα σας!χρονια σας πολλα κ απο μενα!ειχα την τυχη να σας γνωρισω κ εγω απο το παμε πακετο...
    Θελω να σας πω ενα μεγαλο μπραβο για την.ομορφη οικογενεια σας που εχετε δημιουργησει με τοοοοοοση αγαπη και αφοσιωση!!!ειστε πραγματικα αξιεπαινει κ φωτεινο παραδειγμα για ολους μας.
    Και ειναι ακομη πιο θαυμαστος ο τροπος που αντιμετωπιζεται τις δυσκολιες της καθημεριοτητας επειτα απο την ατυχη στιγμη του νικου στην πιο ομορφη κ δημιουργικη περιοδο της ζωης του!
    Ειναι φανερο οτι ειστε πολυ δυνατα παιδια κ οι δυο σας κ απο το χαμογελο σας κ το ηθος σας βλεπω οτι πηγαζει ολη αυτη η δυναμη να συνεχισετε την ζωη σας με την ιδια πιστη κ αγαπη!!!!
    Ευχαριστουμε για το μαθημα ζωης ειλικρινα!!!

    Σοφία από Θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εισαι αστερι και θα τα καταφερεις!!!
    Ευχαριστουμε που μας δινεις κουραγιο, επειδη ειμαστε αχρηστοι απεναντι σου.
    Μας εχεις αφησει αφωνους!
    Φιλακια στην συζηγο και στα μωρακια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κανεις δεν ειναι αχρηστος!!!ολοι κανουν το καλυτερο δυνατο στο μετρο που μπορουν και αναλογα με τις δυσκολιες που βρισκονται στο δρομο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Geia sou Nikos. I´m ssorry my greek isn´t enough good to write all I want to say in your language. I was watching pame paketo and have just watched your speech and your wife. I would like to say you both are beautiful people and if I understood your life story well you are thankful for your wife in your life. To be happy even you are on wheel chair means you understand what about life is. I wish you happiness and strong will in upcoming life time! Xairethsmata apo th Praga!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.