Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Είμαι η Κατερίνα και είμαι καλά!

Γεία σας και απο μένα!!
εγώ είμαι η Κατερίνα,η γυναίκα του Νίκου.
Το μπλοκ αυτό το δουλεύουμε παρεούλα οπότε νομίζω οτι για αρχή θα πρέπει να σας πω και εγώ την ιστορία όπως την βίωσα απο την δική μου μεριά.
Και φτάνω που λέτε στο ΚΑΤ χωρίς να έχω καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει γιατί όλοι είχαν φροντίσει να μου το κρύψουν.Απο τη μία εχω μια βαλιτζούλα με τα πράγματα του Νίκου (ρούχα ,παπούτσια και τα σχετικά,γιατι έλεγα θα χειρουργηθεί και σε 10-15 μέρες σπίτι μας) και απο την άλλη έχω μία άλλη πιο μικρή βαλιτζούλα με το θήλαστρο ,γιατι όπως είπαμε τα μώρα ήταν μόλις 2 μηνών,έγω λεχώνα και θήλαζα!!!κατα τις 11 το βράδυ σκάει μύτη ο γιατρός και αρχιζει να μου τα μασάει "το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε μήνες εδώ".Κλάμα η Κατερίνα γιατί έπρεπε να κόψω το γάλα!!!!!Κωμικοτραγικές καταστάσεις !!!Να τραβάω κουρτίνες στον αντρικό θάλαμο και με τον διπλάνο ασθενή να φυλάει τσίλιες να προσπαθώ να κόψω το γάλα.Ο  κ.Αγγελος καλή του ώρα!
Τέλος πάντων πάει κι αυτό.
Την άλλη μέρα ξαναέχρεται ο γιατρός "έχουμε επιπλοκή " και μετά τα ίδια πάλι.Τέλικα παρακαλούσα να μην έρχεται ,τίποτα καλό δεν μου είπε.
Τελικά μπαίνει χειρουργείο ( υπογράψαμε ότι μπαίνει με δική μας ευθύνη,τόσο ωραία) και μετά ξαναέρχεται ο γιατρός και καταλαβαίνετε.......Κλάμα πάλι η Κατερίνα!!!
Οι μέρες περνάνε ,ευτυχώς εγώ είχα σταματήσει το κλάμα, και αποφασίζω οτι μετακομίζουμε.Φέρνω τα μωρά Αθήνα  και είμαι το πρωί στα μωρά το απόγευμα στο ΚΑΤ.Αυτή την Κηφισίας την έχω "φάει με το κουτάλι"!!!Ρωτήστε με τι θέλετε να βρείτε εκέι και θα σας το πω εγώ.Σε ποιό ύψος είναι τι.Όλα τα ξέρω!!Επίσης ξέρω ότι θέλετε να μάθετε για το ΚΑΤ,σε ποιό όροφο είναι τι,ποιό ασανσέρ έχει την λιγότερη κίνηση,μέχρι και κουτσομπολιά!
1 μήνα μετά αλλάζουμε όροφο και παμε στον 5ο!!!!ΦΙΑΠ!!Το τμήμα της αποκατάστασης,εκεί σε αναλαμβάνουν και σε μαθαίνουν να ζείς με την αναπηρία σου.Πώς να ξαναγίνεις αυτόνομος.
 Ο Θοδωρής(ο ψυχολόγος του νοσοκομείου) μας λέει ότι η πιο γρήγορη αποκατάσταση ήταν 1 μήνας και 20 μέρες.Ο Νικος λέει θα το σπάσω.Νομίζω το χάσαμε για 3 μέρες.Δεν πειράζει...
Βγήκαμε 21 Δεκεμβρίου!!!
Χριστούγεννα σπίτι μας!!Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά μας,εντελώς διαφορετικά απ'ότι περιμέναμε και φανταζόμασταν αλλά το θετικό είναι ότι είμαστε σπίτι μας και όλοι μαζί!!
Η καθημερινότητα απο τότε και για 2-3 μήνες περίπου δύσκολη, πολύ δύσκολη αλλά με τον καιρό συνηθίζεις ,δυναμώνεις,μαθαίνεις ,αποδέχεσαι,πεισμώνεις και σιγά σιγά όλα γίνονται καλύτερα.
Αυτά απο μένα...εύχομαι να μην σας κούρασα.

ΥΓ κάτι που πραγματικά με εκνευρίζει είναι ότι οι περισσότεροι απο τότε και για μεγάλο διάστημα με έβλεπαν και μου έλεγαν "αχ....κουράγιο". Έξαλλη!!!!!Πάνω που λες εντάξει θα στρώσει το πράγμα έρχεται ο άλλος με ένα βλέμα και ένα ύφος δήθεν λυπημένο να σου πει κουράγιο, άσε με καλέ μου λίγο να ξεχαστώ!!Αφού βλέπεις τα έχω βάλει σε μια σειρά τα πράγματα τι με ρίχνεις πάλι????
Γι'αυτό σας παρακαλω!!αν θέλετε να μου πείτε κάτι,πείτε ότι άλλο  εκτός από αυτή την λέξη!Ευχαριστώ!
Ουφ τα είπα....

Σας βάζω και την προσπάθειά μας (αποτυχημενη) να πετάξουμε τον χαρταετό μας.



28 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως χαμογέλασα με την ανάρτηση αυτήν οπότε κουράγιο δεν θα σου πω! Μια χαρά τα πάτε!
    Καλή Σαρακοστή να έχετε!...και να χαίρεστε τα πιτσιρικάκια σας!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Σαρακοστή κοριτσάκι μου! Μέσα από τα δύσκολα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πολύ χαίρομαι που κατάφερες να γράψεις αυτή την ανάρτηση από την ''κωμική '' και αισιόδοξη πλευρά της ιστορίας. Όσο για το κουράγιο που σου λένε, ας μην το παρεξηγείς, ίσως το λένε από αμηχανία, ίσως από τακτ, ίσως για το τυπικό, ίσως όμως πραγματικά από ενδιαφέρον και αγάπη!
    Άντε και του χρόνου να φυσάει πιο πολύ, να τον σηκώσετε τον αετό!
    Ο μικρός την τσάκισε τη λαγάνα;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα να μην έχει LIKE το bloger . . . Δεν πειράζει θα το βάλουμε μόνοι μας!!! LIKE! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Katerina Nomikou η αγαπη και η θεληση σας θα ξεπερασει τα παντα...ηδη εχετε καταφερει πολλα :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατερινάκι Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΚΑ...
    αυτη ειναι η αιτία....
    just keep going....
    ΝΙΚΟ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ <3


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μ'αρέσει όπως τα γράφεις Κατερίνα!!! :) Και γουστάρω τον Νίκο που είναι ετσι μάχιμος!!! Είστε όμορφη οικογένεια...να περνάτε πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νίκο και Κατερίνα μου άρεσε η ανάρτηση που έκανες... έχεις χιούμορ. Σας εύχομαι ολόψυχα σε αυτή τη μάχη να είσαστε πάντα οι νικητές ... είμαι σίγουρος ότι είσαστε πάρα πολύ δυνατοί και οι δυο... από αυτά που γράφεις ( με τον καιρό συνηθίζεις ,δυναμώνεις,μαθαίνεις ,αποδέχεσαι,πεισμώνεις και σιγά σιγά όλα γίνονται καλύτερα.)
    Να περνάτε καλά μαζί με τα αγγελούδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα αγόρια σας είναι πανέμορφα, το ίδιο κι εσείς. Μη στεναχωριέστε για τον αητό, ούτε εμείς καταφέραμε να τον πετάξουμε.

    υγ ο μπαμπάς σας, γιατί φοράει δύο καπέλα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερίνα και Νίκο, Νίκο και Κατερίνα! Εγώ δεν θα πω κουράγιο, θα πω μπράβο και στους δύο! Ακόμη περισσότερο επειδή μέσα από την δική σας ιστορία δίνετε δύναμη και σε άλλους ανθρώπους! Να είστε πάντα καλά και να καμαρώνετε τα ζουζούνια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κάθε μια από τις φωτογραφίες σας...είναι χίλιες λέξεις!Η κάθε μια από τις προτάσεις σας...άλλες τόσες!!!Χαίρομαι που ''καταλάθος'' συνάντησα το blog σας αν και πιστεύω ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται τυχαία!Σας εύχομαι ολόψυχα να μην χάσετε τη δύναμη ψυχής που αποδείξατε πως έχετε και να συνεχίσετε όπως είστε αγαπημένοι.Όσο όμορφος κι αν είναι ο αετός αν δεν τον φυσήξει άνεμος...δεν πετάει! Έτσι κι εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ τότε θα ευχηθώ να περνατε όμορφα όπως την Καθαρα Δευτέρα και του χρόνου να φτάσει πολύ ωηλά ο αετός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου αρεσει το μπλογκ σας παιδια , οπως και το ...δικάπελο του μπαμπα σας! Να παρει, ουτε ο δικος μας χαρταετος πεταξε φετος (υποθετω επειδη ηταν με τα χρωματα της ΑΕΚ...). Κουραγιο χρειαζομαστε παντα και ολοι στη ζωη (ειδικα οσοι εχουμε παιδια) οποτε το παραλειπω ως περιττο. Ευχομαι να περνατε όμορφα όπως δειχνετε και του χρόνου την Καθαρα Δευτέρα , να στεκεται ψηλά ο μπαμπας σας και ο αετός σας μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να πουμε παιδια????εγω αυτο που θα πω ειναι συγχαρητηρια και στους δυο σας γιατι απ οτι καταλαβαμε δε το βαλατε ποτε κατω και ειδατε τα πραγματα απο τη θετικη τους πλευρα (οσο ασχημα κι αν ητανε)!!!!ενα μεγαλο μπραβο στην Κατερινα για την υπομονη και τη αφοσιωση και ευχομαι απο καρδιας να συνεχισει ετσι!!!!να χαιρεστε τα δυο αστερακια σας ειναι πολυ πολυ γλυκα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να πουμε παιδια????εγω αυτο που θα πω ειναι συγχαρητηρια και στους δυο σας γιατι απ οτι καταλαβαμε δε το βαλατε ποτε κατω και ειδατε τα πραγματα απο τη θετικη τους πλευρα (οσο ασχημα κι αν ητανε)!!!!ενα μεγαλο μπραβο στην Κατερινα για την υπομονη και τη αφοσιωση και ευχομαι απο καρδιας να συνεχισει ετσι!!!!να χαιρεστε τα δυο αστερακια σας ειναι πολυ πολυ γλυκα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να πουμε παιδια????εγω αυτο που θα πω ειναι συγχαρητηρια και στους δυο σας γιατι απ οτι καταλαβαμε δε το βαλατε ποτε κατω και ειδατε τα πραγματα απο τη θετικη τους πλευρα (οσο ασχημα κι αν ητανε)!!!!ενα μεγαλο μπραβο στην Κατερινα για την υπομονη και τη αφοσιωση και ευχομαι απο καρδιας να συνεχισει ετσι!!!!να χαιρεστε τα δυο αστερακια σας ειναι πολυ πολυ γλυκα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γεια σου κατερινα και νικο ειμαι η εφη και ξερω την ιστορια σας απο τη μαμα της κατερινας
    φιλια χαιρομαι που σας βρισκω εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το "αχ...κουράγιο" να ήξεραν τι κακό κάνουν όσοι το λένε!!Θέλουν κάτι να πουν, δεν ξέρουν τι και λένε αυτό!!Καλύτερα να μην πουν τίποτα!!!Όχι, δεν έχω βιώσει κάτι ανάλογο με σας, αλλά ο κόσμος το "αχ...κουράγιο" θα βρει πολλές αφορμές να το πει!!!Είστε καταπληκτική οικογένεια, σας χάρηκα πολύ στο πέταγμα του χαρταετού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλησπερα και απο μενα... μολις σας γνωρισα μεσα απο το παμε πακετο!Πραγματικα εμεινα με ενα χαμογελο απο την δυναμη σας και την απιστευτη διαθεση σας! εχετε τοσο ομορφα χαμογελα και οι δυο! ενα μεγαλο μπραβο και στους δυο, μας δινεται μαθημα ζωης! Να χαιρεστε τα ομορφα παιδακια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενα πράγμα θα ήθελα να σου πω...είσαι υπέροχος άνθρωπος............και από τους λίγους που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάποια αναπάντεχη δυσκολία...οι περισσότεροι αποφεύγουν τις δυσκολίες,είτε μικρές είτε μεγάλες,γιατί απλά δεν έχουν την δύναμη που εσύ διαθέτεις...να σε έχει καλα ο Θεός μαζί με την οικογένεια σου...συγχαρητήρια στην προσπάθεια σας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενα πράγμα θα ήθελα να σου πω...είσαι υπέροχος άνθρωπος............και από τους λίγους που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάποια αναπάντεχη δυσκολία...οι περισσότεροι αποφεύγουν τις δυσκολίες,είτε μικρές είτε μεγάλες,γιατί απλά δεν έχουν την δύναμη που εσύ διαθέτεις...να σε έχει καλα ο Θεός μαζί με την οικογένεια σου...συγχαρητήρια στην προσπάθεια σας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολλα μπραβο κ ενα μεγαλο ευχαριστω που μας θυμιζεις τι παει να πει ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

    Τα καλυτερα για την συνεχεια της κοινης σας ζωης κ για την πολυ ομορφη οικογενεια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. γεια σας παιδια!!! σας βρηκα κι εγω απο το παμε πακετο!!! ευτυχως γιατι ετσι μπορω να μαθαινω νεα σας απο πρωτο χερι! ρε νικολακι!!! αυτο το χαμογελο και η ζωηραδα στο ματι ειναι το κατι αλλο!! κατερινα προσπαθησε να μην ασχολεισαι με την υποκρισια του κοσμου γιατι δυστυχως εχει γινει της μοδας οποτε και θα τη συναντας ολο και περισσοτερο! θα πω κι εγω 'αχ...κουραγιο', αλλα θα το πω σε ολους εμας που (νομιζουμε οτι) ειμαστε καλα , παρ'ολα αυτα γκρινιαζουμε και μιζεριαζουμε γιατι στην πραγματικοτητα δεν εχουμε ιδεα τι πραγματικα μας λειπει! χαιρομαι που ειστε καλα και χαιρομαι ακομα περισσοτερο με την προοδο του νικου! νομιζω την επομενη φορα που θα βρεθουμε θα το εχει κανει στην ακρη το καροτσι. πολλα πολλα φιλια απο γερμανια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ χαχαχα η δευτερη φωτο με το χαρταετο μοιαζει περισσοτερο σαν να ψαρευετε!!!! χριστος ανεστη!

      Διαγραφή
  24. Σας βρηκα κι εγω απο το παμε πακετο .Μπραβο νικολα που εδειξες ποσο αγαπας την γυναικα που εχης διπλα σου.
    ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.